Певицата и победител от първото издание на шоуто – Михаела Маринова, беше специален гост на панела

Четиринадесет маски поставиха вълнуващо начало на първата вечер от втори сезон на „Маскираният певец“. Шоуто беше открито от новия тандем в лицето на Васил Василев-Зуека и Герасим Георгиев-Геро, които заредиха зрителите с добро настроение и очакване за вълнуващи загадки. 

Старт на втори сезон на "Маскираният певец" (ГАЛЕРИЯ)

Новият панел беше допълнен от специален гост – певицата и победител в първи сезон на шоуто Михаела Маринова. „Благодаря за възможността да бъда тук и да видя как изглежда шоуто от другата страна – тази на панела, който трябва да отгатне сложните образи“, сподели певицата, която даде поредица от интересни предложения за участниците. 

„Маскираният певец“ с още по-заплетени улики за новите маски

Булката, Баба Яга, Мозъкът, Палячи, Змия, Златният, Книгата, Очите, Бебето, Плашилото, Ангелът, Светлината, Хищницата и Макаронът ще бъдат героите във втори сезон на най-мистериозното шоу в ефира. Неразгадаемите образи впечатлиха с ярки костюми и оригинално присъствие, което остави хиляди въпроси в панела от самото начало. Сред предположенията на панелистите бяха популярни актьори и изпълнители като Деян Донков, Дичо, Лили Иванова, Рут Колева, Рафи , Милица Гладнишка, Димитър Рачков, Камелия Тодорова, Миро, Мая Бежанска, Мила Роберт, Луна и много други.

Следващата седмица маските ще се разделят на два отбора, а зрителите ще видят първите двубои. Кой пръв ще свали маската? –  ще научите на 19 септември от 20:00ч. по NOVA.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.