Една четвърт от анкетираните доверили, че са изпробвали повече нови неща „под завивките”

60% от поданиците на Нейно Величество си признаха, че са правили секс през работния ден, докато уж са се трудили дистанционно от дома си, пише в."Метро", цитиран от БТА.

Проучването било проведено сред 1000 милениали и 1000 бейби-бумъри, родени съответно 1981-1996 г. и 1946-1964 г. Първата възрастова група е правила два пъти повече секс по време на карантината, в сравнение с втората.

Учени откриха кое способства по-качествения секс

68 на сто от милениалите били изпробвали нови секс пози през споменатия период. В тази възрастова група 43% от анкетираните били използвали секс играчки по време на пандемията, а 37 на сто са вкарвали храна в постелята като бита сметана и шоколад.

Идеалното време от деня за секс според възрастта

По-младата генерация е разнообразявала сексуалните си преживявания с френска любов /54%/, с игра на роли /32%/ и с използването на белезници /15%/. 1/4 от анкетираните доверили, че са изпробвали повече нови неща в секса по време на карантинните мерки, в сравнение с преди това.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.