Симо и Богдана посрещнаха „Здравей, България” и споделиха емоциите от почти две десетилетия партньорство пред микрофона

Водещите на сутрешния блок на БГ Радио поканиха Румен Бахов в „Изолатора”, където работят от старта на пандемията. Двамата вече 19 години споделят съседни столове и забавляват сутрин слушателите и са много щастливи от този факт.

„Аз съм по-творческата част, а той изнася цялата енергия на раменете си”, казва с широка усмивка Богдана. „Вярвам, че мъжът е създаден, за да носи малко повече от жената, да я улеснява, да я обича и да й прави живота по-лесен, както и на колегите си”, допълни Симо.

Двамата бяха категорични, че нямаше да са това, което са без хората около тях и тяхната подкрепа.

Фики е първият победител в девети сезон на „Като две капки вода“ – All Stars (ВИДЕО+СНИМКИ)

Водещите на „Стартер” разбуниха мистерията около това какви са отношенията им извън радио ефира. Те признаха, че са повече от гаджета „Гаджетата са нещо временно, а на мен Симо ми е завинаги”, заяви Богдана. Между тях има взаимна любов.

Специален гост на рождения им ден беше гласовитата Милица Гладнишка. Тя закъсня с пристигането си заради спукана гума, но стартерът й е работел. След емоционалното си първо качване на сцената на „Като две капки вода” – All Stars певицата призна, че е имала нужда от малко почивка, но никаква авария не е можела да я спре да дойде при любимите за нея Симо и Богдана. „Предаването е разкошно и уникално и мисля, че трябва да продължите още 300 години, защото то ви подмладява. Изглеждате на 12 г.”, каза с усмивка тя.

Какви желания споделиха водещите на „Стартер” и как Румен Бахов успя да ги раздели – гледайте във видеото от „Здравей, България”.