Гледайте премиерния епизод на криминалната драма тази вечер от 22:30 ч. само по NOVA

Мистериозното изчезване на Борис изцяло преобръща живота на неговите близки и колеги. Тече напрегнато разследване, а Калин намира нова следа. Сигналът от телефона на Борис е засечен в близост до залата, където е играл футболен мач с останалите следователи от ГДБОП. Полицаите започват спешна проверка, с разпити на управителя и служителите в спортния център. Ще открият ли на място още следи и каква е причината за изчезването на техния приятел?

Мистерията се заплита в „Братя“

Снежа е силно притеснена от факта, че Борис не се е появил на срещата им и вече от доста време няма никаква връзка с него по телефона. Майката не може да разбере какво става, но интуицията й подсказва, че може би се е случило нещо страшно. Тя споделя притесненията си пред Велин, който пък предполага, че Драго има нещо общо с изчезването на сина му. Има ли право?

Сбогуване и неочакван обрат в „Братя”

Денис Топал е призован на разпит в отдел “Убийства”. Шефът на отдела – Черкезов – поверява  разпита на инспектор Жана Илиева. Младата следователка е амбицирана да помогне за разнищването на случая с убийството на украинския наркобос Фьодор Опланчик. Ще успее ли да притисне Топал, или той умело ще се изплъзне?

Кой стои зад атаката срещу Борис в „Братя“?

Ива подготвя скромен, но много изискан прием по случай откриването на новата си агенция и кани важни клиенти, с които би искала да си партнира в бъдеще. За нейна изненада, един човек ще успее да очарова гостите и ще създаде многообещаваща атмосфера на доверие, което ще й бъде от полза. Вики, Симо и Нора също се включват в организацията на партито, но за двама от тях събирането ще завърши напълно неочаквано, променяйки автоматично отношенията им.

Не пропускайте новия епизод на „Братя" тази вечер от 22:30 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.