Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Новото предизвикателство пред двойките във втория сезон на риалити формата „Един за друг“ е свързано със символа за всяка връзка – изграждането на отношения.

След вчерашното изпитание за жените, начело на класацията застанаха Тяна и Иво. Единствено Ралица от всички дами не успя да преодолее страха си и се отказа от задачата. Така тя и Жельо останах на 12-то място и са първите, застрашени от елиминация тази седмица. За да се спасят, двамата ще се борят за първото място в днешното изпитание за двойки.

Размяна на ролите в приказно предизвикателство в „Един за друг”

В новия епизод тази вечер, участниците ще трябва да се отдадат на строителна дейност. Всяка двойка ще има за задача да подбере тухли с изписани върху тях ценности, които според двамата са в основата на най-важния градеж – този на истинската здрава връзка. За да се справят с изпитанието, дамите и кавалерите ще трябва да мислят като един човек и да действат в синхрон. Всяка грешка буквално ще бъде тежка за тях.

Валентина и Детелин напуснаха „Един за друг“

Колко добре се познават участниците и готови ли са да изградят поредното стъпало към победата? Коя двойка ще се справи най-зле с изпитанието и кои ще бъдат вторите, напуснали най-романтичната надпревара в родния ефир, гледайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.