Съзвездие от знаменитости стана част от първото предаване на обичания актьор

„Забраненото шоу на Рачков“ е най-новата продукция, която NOVA ще представя на зрителите всяка неделя вечер от 20:00 часа. Повелителят на шоуто Димитър Рачков се завръща в телевизионния ефир, за да постави началото на предаване без аналог. „Забраненото шоу на Рачков“ ще забавлява феновете всяка седмица с палитра от различни гости, разнообразни теми, скечове, музикални изпълнения и много изненади. На сцената водещият ще бъде акомпаниран от специален бенд с фронтмен - Рафи Бохосян, който е и музикален продуцент на шоуто.

СНИМКИ ОТ "ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ" ВИЖТЕ ТУК (ГАЛЕРИЯ)

Съзвездие от знаменитости стана част от първото предаване тази вечер, което бе посветено на житейския път на водещия. До него застанаха някои от най-добрите български актьори, сред които Краси Радков, Любо Нейков и Мариус Куркински, а в първия скеч зрителите видяха и любимата Мария Сапунджиева. За първи път те се събраха на една телевизионна сцена като специални гости и близки приятели на Рачков.

"ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ - ЧАСТ I (ВИДЕО)

„Забранените“ музикални дуети и изпълнения ще се превърнат в запазена марка на шоуто. Тази вечер зрителите видяха Криско да изпълнява микс от „Мила кукло барби“ и „Мики Маус“, а Росица Кирилова зае неговото място с хитовете му „Базука“ и „Видимо доволни“. Още един любим певец се появи на сцената и то на връх рождения си ден. AZIS отпразнува 43-ата си годишнина в шоуто, а като специална изненада се появи неговата майка.

Илиана Раева, Кубрат Пулев и Джулиана Гани внесоха настроение и провокация в първото издание на „Забраненото шоу на Рачков“. В публиката зрителите видяха още познати лица от родния шоубизнес, пряко свързани с темата на първото предаване – Искра Ангелова, Кака Лара, Иво Казасов, Димо Падалски, проф. Кантарджиев и др. Продуценти на „Забраненото шоу на Рачков“ са братята Джуди и Маги Халваджиян и тяхната продуцентска къща „Глобал фрейм“, а главен сценарист е Иван Ангелов.

"ЗАБРАНЕНОТО ШОУ НА РАЧКОВ" - ЧАСТ II (ВИДЕО)

Всяка неделя от 20:00ч. „Забраненото шоу на Рачков“ ще показва на феновете определена тема, която ще обединява скечовете и гостите в предаването. Следващата седмица „Семейно положение“ ще бъде водеща линия в шоуто, а гости ще бъдат Тодор Славков, Благой Георгиев и Златка Райкова, дует „Ритон“, Софи Маринова, Любо Киров и др. В какви ситуации ще ги постави Рачков? – разберете следващата неделя от 20:00 по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Забраненото шоу на Рачков“ за актуални новини. Епизоди на предаването можете да откриете в "Забраненото шоу на Рачков” във Vbox и в NOVA PLAY.