Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

В новия епизод на „Един за друг“ тази вечер отново е ред за размяна на ролите. Вчерашното изпитание, в което трябваше да бъдат като истински майстори, затрудни дамите и едва 4 двойки успяха да спечелят залозите си. Начело във временната класация са Полина и Мохамед, а с най-малко пари в сметката си засега са Лейля и Иван. Този път обаче кавалерите буквално ще влязат в обувките на жените, за да се справят успешно със задачата.

Размяна на ролите в новия епизод на „Един за друг“

В днешното изпитание мъжете ще се убедят, че домакинската работа няма край. Кавалерите ще трябва да извършат пет дейности, подредени предварително от техните дами в реда от най-неприятната към най-предпочитаната. Всичко това ще се случва на въртяща се платформа, докато мъжете носят токчета. За да се справят успешно със задачата, силните половинки ще трябва не само да готвят, чистят и мият чинии, но и да познаят определения от половинките им ред за всяка дейност.

Коя от дамите ще заложи най-много пари на успеха на своя кавалер? Кой от мъжете ще се докаже като най-добрият домакин, гледайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.