Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Тази вечер в новия епизод на риалити формата „Един за друг“ любовта ще бъде във въздуха. Мъжете се справиха незадоволително с вчерашното изпитание за смяна на роли, като само трима успяха да вършат домакинска работа на токчета. Най-разумни със залозите си бяха Тяна и Иво, които оглавиха класацията. Първата номинирана двойка са Милена и Иван-Асен, които останаха с едва 10 лева в сметката си. Двамата ще трябва да дадат всичко от себе си, за да спечелят изпитанието за двойки и да се спасят от елиминации.

Мъжете стават домакини на високи токчета в „Един за друг”

Тази вечер участниците ще се понесат на крилете на любовта високо над земята. Те ще се разходят по въжен, тесен и нестабилен мост с липсващи дъски. За да се справят с предизвикателството, двойките освен че ще трябва да превъзмогнат страха си от високо, ще имат за задача да мислят като един по въпроси, свързани с връзките им. И всичко това на 20 метра над земята.

Ще успеят ли двойките да изградят моста на връзката си? Кои участници ще достигнат до елиминациите тази седмица и кой ще напусне предаването, гледайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.