Водещите на сутрешния блок на БГ Радио – „Стартер” споделиха емоциите покрай рождения ден на предаването и 20-годишнината на радиото в „На кафе”

„Стартер” и гласовете на Боги и Симо събуждат радио слушателите вече 19 г. Дни, след като отпразнуваха рождения ден на сутрешното предаване и на БГ Радио, водещите бяха специални гости при Гала.

Сред емблематичните моменти като перли за целия този период двамата отличиха Годишните награди на БГ Радио. „Няма как те да не са сред тях, защото там наистина се концентрира не само енергията, страстта и желанието на екипа – там са и звездите, и най-новите им песни. Церемонията винаги е била хвърляне на изключително голямо усилие и то с удоволствие”, каза Богдана.

БГ Радио днес празнува своя 20-ти юбилей!

„БГ Радио се превърна в много хубава марка – нещо правено в България от българи за българи, фантастичен износ на българщина. Аз много държа на колегите си и е показателно, че тези които започнахме още сме там – никой не си отива”, допълни Симеон.

Милица Гладнишка със специален поздрав за 19-ия рожден ден на „Стартер” по БГ Радио

Анализът, който те правят за изминалите 20 години, е изцяло свързан с това, че много неща в живота са се променили, но БГ Радио и „Стартер” са показали, че са устойчиви и верни на себе си. „Бих допълнила сред перлите на радиото неговия екип и слушателите”, каза Боги. А Симо беше категоричен, че 100% от хората, които ги слушат са от този тип, с които се гордеем и движат страната напред.

Какво още разказаха двамата водещи за рождения ден на радиотои с какви забавни предизвикателства ги срещна екипа на „На кафе”- гледайте във видеото.