Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

В новия епизод на „Един за друг“ жените ще трябва да докажат, че знаят какво се върти в главите на мъжете им, при това – във въздуха. В изпитанието вчера кавалерите се сблъскаха с мистерията на дамската чанта. Повечето от тях се справиха отлично и спечелиха своите залози, а само трима не оправдаха очакванията на половинките си. Временни лидери са Здравка и Мирослав, а на дъното засега са Денислава и Даниел. Днес е ред на дамите да навлязат в мъжкия свят и да покажат на какво са способни.

Изпитание за наблюдателност в „Един за друг“

За да се справят успешно с новата задача, жените ще трябва да преодолеят страха си от височини. Дамите ще се сблъскат челно с типично мъжки дейности, като отговарят на въпроси от сферите на футбола, фитнеса, ремонтните дейности, автомобилите. Доколко смели са нежните половинки и пасват ли на определението „мъжко момиче“, гледайте в новия епизод на риалити формата от 21:00 ч.

Стефания и Анжело се разделиха с приключението „Един за друг“

Кой ще бъде най-смел в залозите? Коя ще бъде първата двойка, която утре ще се изправи на поредните елиминации в предаването, очаквайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.