Мъжът е задържан

Дрогиран шофьор за малко не влезе в къщата на тричленно семейство в пловдивското село Милево. За сметка на това отнесе електрически стълб и остави десетки домакинства без ток цяла нощ.

„Чу се трясък и след това електричеството спря”, разказа Нина Рангелова, жител на селото.

Шофьорът разрушил тухлената преграда в двора на къщата и разкъсва една от полиетиеленовите оранжерии.

След сблъсъка, мъжът е излязъл от смачканата кола невредим. Откаран е с линейка в болница в Пловдив, където обаче е отказал да бъде прегледан.

Мъж загина в жестока катастрофа

Тодор Ченлиен, който става свидител на катастрофата твърди, че шофьорът не е бил сам. С него в колата е пътувало и момиче.   

От полицията съобщиха за NOVA, че шофьорът е 20-годишен и е от Варна. В болницата е тестван за алкохол, като резултатът е отрицателен, но тестът за наркотични вещества е реагирал положително на кокаин. Задържан е за 24 часа. Тричленното семейство, в чиято ограда се вряза колата, е в шок. Фамилията се занимава със земделие и за своя сметка ще трябва да отстрани щетите.

Мотоциклетист пострада при катастрофа в Благоевград (ВИДЕО)

Повече от 8 часа отне на аварийния екип на енергодружеството да подмени бетонния стълб, който при удара буквално е бил разсечен на две. В късния следобед електричеството в цялото село беше възстановено.  

Непълнолетни и дрогирани откраднаха кола и катастрофираха, единият загина