Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Хлъзгаво, цветно и много забавно ще бъде предизвикателството за двойки тази вечер в риалити формата „Един за друг“. В играта вчера, дамите трябваше да преодолеят страха си от високо и да докажат, че мъжкият свят не им е чужд. След като се справиха отлично с индивидуалните изпитания, Здравка и Мирослав заемат първо място в класацията тази седмица, а номинирани засега са Денислава и Даниел. Двамата обаче имат шанс да излязат от лошата серия загуби с победа в днешното предизвикателство за двойки.

Дамите стават „мъжки момичета” в новото изпитание в „Един за друг”

За участниците в най-романтичната надпревара тази вечер предстои голямото простиране. Двойките ще трябва да маневрират успешно по хлъзгав под, за да достигнат до цветните дрехи в пералните машини, а след това – да ги поставят на простор. За да докажат, че наистина се познават добре, всеки от тях ще трябва да разпознае и дрехите на своя партньор сред други. Гарантирано добро настроение и много усмивки ще предизвика задачата за двойките, но кой ще успее да изпълни предизвикателството за най-кратко време?

Кои участници ще достигнат до елиминациите тази седмица и кой ще напусне предаването, гледайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.