Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Лунапарк с елементи на комедия, драма и щипка разкрити тайни очаква двойките в новия епизод на „Един за друг“. Вчера дамите трябваше да разгадаят най-смелите фантазии на техните партньори, но само четири от тях се справиха отлично със задачата. Начело на временната класация за втора поредна седмица са Здравка и Мирослав, чиито смели залози се превърнаха в тяхна запазена марка. С най-малко средства в сметката си са доскорошните лидери Полина и Мохамед. Днес е ред мъжете да покажат на какво са способни, за да спечелят залозите на своите половинки.

Игра за напреднали в новия епизод на „Един за друг“

Незабравимо преживяване с въртележка от атракциони ще преживеят кавалерите в новото двойно изпитание тази вечер. Мъжете ще трябва да познаят какво мислят техните половинки по важни въпроси, свързани с участието им в предаването и останалите двойки. Всичко това ще се случва на фона на различни весели препятствия в своеобразен увеселителен парк. За да се справят успешно с лунапарка, ще е важно да докажат, че умеят да слушат и притежават бързина, точност и съобразителност.

Емоционално гласуване и неочакван обрат в „Един за друг“

Кой е слушал най-добре своята половинка? Коя е най-малко харесваната двойка във вилата на любовта? Кои ще бъдат първите номинирани участници тази седмица, очаквайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.