Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

След динамична седмица с разходка в магазин за бельо и посещение в увеселителен парк, тази вечер участниците в риалити формата „Един за друг“ ще трябва да разчитат изцяло на своя интелект. В изпитанието вчера мъжете попаднаха във въртележка от атракции, емоции, забавления и признания, но се оказа, че не всички са слушали внимателно нежните си половинки. Стана ясно и коя е двойката, която останалите харесват най-малко – Полина и Мохамед. За втори пореден път номинирани са Яница и Момчил, които имат шанс да се спасят, ако победят в предизвикателството тази вечер.

Весел лунапарк разкрива какво мислят жените в новото изпитание в „Един за друг”

В днешното изпитание дамите ще трябва да покажат своите знания в разнородни области, а мъжете от своя страна ще решават дали тяхната половинка ще отговори да даден въпрос. Участниците ще се изправят пред 30 запитвания с четири възможни отговора, а най-бързият кавалер ще издейства на своята дама възможността да даде правилен отговор. Двойката с най-много точки в своя актив ще грабне победата, а най-бавните отиват на директни елиминации.

Игра за напреднали в новия епизод на „Един за друг“

Кои ще бъдат отличниците в днешната игра и коя двойка ще се яви на поправителен? Кой ще напусне предаването, гледайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.