Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

В "Един за друг" тази вечер мъжете ще бъдат подложени на особено изпитание - да говорят за жени, докато си наливат бира. След екстремния шопинг за дамите вчера, на първо място във временната класация са Полина и Мохамед, а последни са Здравка и Мирослав. Сега е ред на кавалерите да докажат знанията си за необятния свят на жените, докато правят едно от любимите си неща.

Екстремен шопинг в новия епизод на „Един за друг“

Предизвикателство в две части очаква мъжете в новия епизод на най-романтичното предаване в родния ефир. Те ще се потопят в света на представителките на нежния пол като отговарят на въпроси по типично женски теми. Освен знания, кавалерите ще трябва да докажат още своите сила и издръжливост. За да се справят със задачата, силните половинки ще трябва да държат халба с бира с ръка, изпъната напред през цялото време на изпитанието.

Зорница и Валентин напуснаха „Един за друг“

Кой от мъжете познава най-добре женския свят? Кой ще се справи най-добре и кой ще отиде на дъното на класацията? Коя ще бъде първата номинирана двойка тази седмица, гледайте тази вечер в риалити формата.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.