Новината бе съобщена на личната ѝ Facebook страница

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева направи публикация във Facebook, с която разкри за 20-дневна тежка борба с COVID-19. Тя призна, че цялото ѝ семейство е изкарало болестта, пишат Gong.bg.

Ето какво е написала Раева в социалната мрежа:

„След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме доктор кап. Людмил Караканов! Коварната болест успя да ме повали, но грижите на този уникален човек, който денонощно се грижеше за толкова много болни, включително за мен и семейството ми ми даваше всекидневна вяра, че ще успея да се справя. Беше тежко...

В такъв момент подкрепата е толкова е важна...

Благодаря ви, колеги, момичета!!! Благодаря за изключителната подкрепа. Болестта е ужасна.... Дано този ад, който сполетя човечеството бъде осъзнат и неутрализиран скоро. Дано се намери точното противодействие и хората бъдат защитени.
Благодаря на чуждестранните ми колеги за подкрепата.

Lyudmil Karakanov След повече от 20 дни с COVID-19 бих искала да изкажа своята огромна благодарност към лекуващия ме...

Posted by Iliana Raeva on Tuesday, 30 March 2021

Нека нямаме съмнения, че този вирус е категоричен факт, с който трябва да се внимава и да се справим. Повярвайте, коварен е, тежко е... семейството ми се разболя, всеки го изкара по различен начин. Баща ми, дъщеря ми, зет ми... бебето...
Да уважаваме и даваме дължимото на ангелите - нашите доктори, които водят всяка секунда от живота си борба за животите на болните!

Благодаря, благодаря, благодаря на моя ангел кап. д-р Караканов.
Желая на всички хора никога да не изпадат в моето положение! Желая я ви да сте здрави и да пазите себе си и семействата си!
Бог да ни пази всички и нашите ангели - докторите!
Огромно благодаря за вниманието и подкрепата по време на боледуването ми!“