Гледайте премиерния епизод на романтичното риалити тази вечер от 21:00 ч. по NOVA

Състезание за стратегия и бърза мисъл очаква участниците в новия епизод на риалити формата “Един за друг” тази вечер. За изненада на всички, тази седмица водачи в класирането станаха Тина и Станимир. След като не се справиха с индивидуалните игри, Здравка и Мирослав останаха с нула лева в своята сметка. В решаващото изпитание тази вечер ще стане ясно дали двамата ще успеят да се спасят от елиминациите, както и коя ще бъде втората номинирана двойка.

Какво знаят мъжете за жените в „Един за друг”

Също като в шаха, умовете на участниците тази вечер ще бъдат предизвикани, защото ще трябва да уловят нагласите във вилата на любовта. Всички двойки ще бъдат разположени едновременно върху условна шахматна дъска. Задачата им е да познаят мнението на мнозинството от останалите по конкретен въпрос, касаещ живота им в предаването. Ако и двамата партньори са дали верен отговор, получават правото да се придвижат крачка напред.Top of Form

Екстремен шопинг в новия епизод на „Един за друг“

Кой ще бъде победител и кой - губещ? Кой е най-наблюдателен и коя ще е поредната двойка, която ще напусне предаването, гледайте тази вечер по NOVA.

Не пропускайте втория сезон на „Един за друг“ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.