Напред в предаването продължават Здравка и Мирослав

Деница и Николай станаха поредната двойка, която се сбогува с най-романтичната надпревара в родния ефир „Един за друг“. До номинация за семейството се стигна след груба грешка и нарушение на правилата от страна на Николай по време на играта за двойки, в която участниците трябваше да познаят нагласите във вилата на любовта. С четири гласа в своя полза напред в предаването продължиха Здравка и Мирослав, които тази седмица добавиха нула лева към общата си сметка, но получиха шанса да се борят за победата в следващите предизвикателства.

Двойките се превръщат в пионки и в „Един за друг”

„Ние се включихме в предаването, заради приключението и възможността да преживеем нещо ново. Беше ни интересно, видяхме много. Пожелаваме на всички да бъдат доблестни“, сподели Деница. От своя страна Николай със сълзи на очите отправи лично послание към всеки от мъжете в предаването.

Какво знаят мъжете за жените в „Един за друг”

„Вашата любовна партия продължава на дъската на живота. Пожелавам ви да я играете с много разум и сърце. Бяхте сплотен и мотивиран отбор, и убедихте всички, че разликата във възрастта няма никакво значение. Или с други думи – една двойка събрала се на границата показа, че за любовта граници няма“, обърна се към Деница и Николай водещият на предаването Емил Чолаков.

Какви предизвикателства очакват двойките в предаването следващата седмица, не пропускайте да проследите в новите епизоди на риалити формата.

Гледайте втория сезон на „Един за друг“ - от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Един за друг“ за актуални новини. Епизодите от втори сезон можете да откриете на NOVA PLAY.