Мариян Станков – Мон Дьо посрещна актрисата от „Отдел Издирване“ с пролетен сладкиш без яйца

2021-ва ще се окаже нейната година. С ключовата роля на инспектор от СДВР в най-новия криминален сериал на NOVA, a след това с поредната номинация за „Икар“ за дебютната й пиеса „Боклук“ в категорията „Драматургичен текст“.

„Трудно е човек да говори сам за себе си. Ако приятелите ми ме описват, предполагам, че ще кажат, че съм много затворена, леко задръстена. Но си ги обичам и те мен. Имам малък кръг от приятели, за които ще направя всичко. Може би има разминаване между това, което съм си избрала за професия и характера ми. Наясно съм, че професията ми е свързана с някаква публичност, но до ден днешен не съм свикнала.“

Примката около Камен Петков се затяга в „Отдел Издирване“

„Много обичам да се разхождам, това ме разтоварва. Много обичам моят чичо, който е неврохирург и си бях казала, че ще бъда като него. Оказа се, че не отбирам много от химия и биология. В 10-ти клас реших, че е време да се ориентирам с какво ще се занимавам, а именно актьорската професия. Тръгнах на школа към театър „Сълза и смях“, кандидатствах и ме приеха.

Веднага след завършването си Елена Телбис започва да играе на сцената на „Народен театър“, следва награда „Икар“ за поддържаща роля.

Георги Златарев – за ролята си в „Отдел Издирване“

„Аз съм много стриктна като актриса, подредена и организирана. Бавна съм, не се хвърлям веднага, което понякога е добре, а понякога не. Чувствам се малко по-сигурна в театъра, но обичам и киното.“

„Приятно ми е, че хората оценяват високо „Отдел Издирване“. Имам силното желание да съм добра в това, което правя. Страхувам се да не вляза в коловоз. Приемам критиката, аз самата съм изключително самокритична", споделя актрисата.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.