Гледайте новия епизод на „Отдел Издирване“ този петък от 22:00 ч. по NOVA

Ситуацията за главен инспектор Камен Петков (Юлиан Вергов) ще се влошава с всяка ефирна минута в новия епизод на „Отдел Издирване“ този петък по NOVA. Полицаят ще бъде обявен за национално издирване и обвинен в убийството на държавния служител Миро Николов (Петър Антонов), превръщайки се в най-търсената личност в държавата. Пътуването до Сплит веднага след престъплението няма да улесни обстоятелствата за Камен, защото по всичко личи, че именно той е бил последният човек, видял агента на ДАНС жив.  

„Вкусът на историите“: Елена Телбис – в близък план

Откритият труп на Миро Николов в дома на главния инспектор категорично води разследването към Петков като предполагаемия убиец. Отдел „Убийства“ се заема със случая, като първите разпитани ще бъдат хората от най-близкото обкръжение на Петков – Магдалена (Елена Телбис), Валери (Христо Петков) и Андрей (Пламен Димов). Ралица Петкова (Ана Пападопулу) и отдел „Издирване“, ще се заемат със собствено разследване, което да докаже, че Камен е невинен. Ще успеят ли да намерят достатъчно доказателства, които да оневинят главния инспектор или ще се усъмнят в него след всичко, което ще научат за случилото се?

Примката около Камен Петков се затяга в „Отдел Издирване“

Междувременно Нера Павлович (Ива Михалич) ще се завърне обратно в България заедно с Камен, за да тръгне по следите на снайпериста Ивица Божич (Кире Гьоревски), който е трябвало да бъде предаден за екстрадиция в Хърватия от българските служби. С какви неочаквани пречки ще се сблъска агентът на Европол в търсене на истината за тайните на ДАНС, не пропускайте да разберете в новия епизод на „Отдел Издирване“ този петък от 22:00 ч. по NOVA.

Актуални новини ще откриете на уебсайта, Facebook страницата и Instagram профила на сериала. Всички епизоди на „Отдел Издирване“ може да гледате в NOVA PLAY и Vbox7.com.