Не пропускайте новите епизоди на криминалната драма по NOVA

Шокиращи новини, жестоки изтезания и внезапни обрати ще тласнат героите по пътя на възмездието в следващите епизоди на вълнуващия криминален сериал „Братя“ от вторник до четвъртък в 22:30 ч. по NOVA. Лора намира Драго в момент на пълно отчаяние и има усещането, че той все още крие важна тайна, която би могла да даде отговори за мистериозното изчезване на Борис. Защо Драго е толкова сринат и дали ще намери сили да разкрие пред Лора мрачната загадка, свързана с брат му, която дълбоко пази или ще се опита да скрие истината?

Каква тайна крие Снежа в „Братя“?

Засилващите се подозрения на инспектор Жана Илиева за странното поведение на нейния любим колега Йосифов са на път да ескалират, когато тя се натъква на скрити гилзи в автомобила на Калин. Жана иска да е сигурна и веднага предава материала за балистична експертиза. Какво е изумлението й, когато се среща със служител от експертната лаборатория и как мисли да действа оттук нататък след направеното разкритие?

Лора с тежък психологически срив в „Братя“

Дълго подготвяното парти за рождения ден на Черкезов ще го развълнува до сълзи с трогателна изненада, от която полицаят не е на себе си. Всички очи са вперени в него, а той не може да удържи своите чувства – никой не е правил подобен жест в живота му. На върха на емоцията обаче ще го сполети още една изненада с противоположен знак, която ще шокира всички гости на събитието и ще предизвика обрат в действието. Какво точно ще се случи, не пропускайте да видите тази седмица в хитовата криминална драма от вторник до четвъртък в ефира на NOVA.

Следете Facebook страницата и официалния Instagram профил на „Братя“ за актуални новини. Епизодите на сериала можете да откриете във Vbox и на NOVA PLAY.