Това обясни лидерът на ВОЛЯ в ефира на „Здравей, България”

Лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки предполага, че е бил един от основните подслушвани политици. По думите му в ефира на „Здравей, България” това е ставало в предизборната кампания след президентските избори през 2016-а година. 

„В момента, в който видях почти половин милион хора, които застанаха зад мен - това стресира доста хора. Аз усещам по промяната на сигнала в телефона. На 100% през този период съм бил подслушван”, обясни Марешки.

ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ заедно на изборите, лидерите няма да са в листите 

Той посочи, че патриотичните формации ги обединяват интересите на България, на българските граждани. Останалите били обединявани само от далаверата.

Лидерът на ВОЛЯ беше категоричен, че лидерите в новата патриотична коалиция си казвали всичко директно. Дори да имат проблеми помежду си, след това не се правели на ощипани госпожици. 

„По-острите думи са характерни за свободните хора, които имат глава на раменете. Лидерите, които са имали по-остри думи помежду си, отстъпват крачка настрани, даже назад и пускат по-младите, за да изпълнят програмите”, обясни Марешки.

Валери Симеонов: Следващото управление на България ще е от широка коалиция

По думите му, след петгодишното управление на президента Румен Радев и след многогодишни управления на десни и други формации, българинът бил доведен до просешка тояга.

„В центъра на Варна видях как един гларус и трима българи се бореха за съдържанието на боклукчийски контейнер”, добави Марешки.

Той обясни, че „Българските патриоти” ще се включи само в коалиция, която е на определени принципи и която приема десетте точки, определени като приоритет. 

Повече гледайте във видеото.