Има подслушвани политици, аз ще реша кога да кажа повече, заяви вътрешният министър

„Има хора, които са подслушвани и които са политици. Точка по въпроса. Колко и кога? Аз ще кажа. Аз ще реша кога да изляза и да кажа нещо”. Това заяви пред NOVA вътрешният министър Бойко Рашков. „Аз говорих 5 години за тези нарушения и престъпления във връзка с използването и прилагането на СРС-та. ГЕРБ си правеше оглушки за тези престъпни действия, с които се ограничават основни човешки права в нашата държава. ГЕРБ тогава не се интересуваше, сега са тръгнали да се защитават. Да, в действителност такива случаи има. Толкова ще кажа. Няма да кажа повече”, продължи Рашков.  

„Иначе от време на време попадам случайно на такива политиканстващи дърдорковци, които просто си показват физиономиите по телевизията, за да не ги забравят съвсем хората, защото изборите показаха къде бяха поставени от българските граждани”, продължи вътрешният министър.

„Аз имам какво да кажа, за разлика от други, които разчитат на това, че са унищожавани материали в последните 10 дни. Унищожавани, което само по себе си, говори какво е правено”, каза още Бойко Рашков.