Галин, Мари Константин, Глория Петкова, Деляна Маринова – Джуджи и Пламен Димов ще се погрижат за доброто настроение на зрителите

Изпълнителят Галин, инфлуенсърът Мари Константин, авангардната Глория Петкова, бохемът по душа Деляна Маринова – Джуджи, и актьорът от „Отдел Издирване“ – Пламен Димов ще се отправят на пътуване в миналото в новите епизоди на „Черешката на тортата“. През новата седмица кулинарният гуру шеф Иван Манчев ще предизвика участниците да се завърнат в детството си със специалната задача, посветена на 1 юни – Денят на детето. Звездните домакини ще споделят свои любими рецепти, оставили най-хубав спомен у тях всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Ударно начало на седмицата ще даде певецът Галин, който рядко посещава кухнята, но въпреки това е мотивиран да отведе гостите си на пътешествие в детството му. Чаровният поп-фолк феномен ще потърси кулинарната подкрепа от верни приятели за свежото си меню, а сантименталните му подаръци ще разчувстват останалите участници и ще ги заредят с много положителна енергия.  

Вълнуваща програма и положителни емоции ще предложи NOVA през лятото

Във вторник инфлуенсърът Мари Константин ще подготви вечеря от сърце, в която изненадите дебнат от всяка чиния и имат вкус на детски спомен. Тематично ще бъде и мястото, където наследницата на емблематичната водеща Гала ще сервира кулинарните си изкушения. Мари ще подари на гостите си истинско кулинарно преживяване, в което орехите ще имат главната роля.

Авангардната Глория Петкова ще превземе кулинарния подиум в сряда с истинска революция в кухнята. Домакинята е планирала да изненада с нетрадиционно меню, примесено с привкус на детски спомен, коeто истински ще изненада всички присъстващи. На финала на вечерта домакинята е подготвила изключително забавна изненада, която ще накара гостите да плачат от смях.

Истинско пиршество предстои в четвъртък, когато бохемът по душа Деляна Маринова – Джуджи ще се гмурне в дълбините на кулинарията и добрия вкус. Лъчезарната домакиня няма да позволи на нито една малка грешка в кухнята да помрачи доброто ѝ настроение и ще предложи богато меню и интригуващи изненади на своите гости.

Край на кулинарната седмица ще постави актьорът, превъплътил се в Андрей Томов от криминалния сериал „Отдел Издирване“, Пламен Димов. Той ще посрещне звездните участници в своя артистичен и уютен дом с интересен коктейл, а менюто му ще бъде вдъхновено от любими вкусове на много поколения.

Кой ще грабне плакета в новата седмица, не пропускайте да разберете в премиерните епизоди на „Черешката на тортата“ всяка делнична вечер от 20.00 ч. по NOVA.  

Повече информация можете да откриете на сайта на предаването, както и на официалната му Facebook страница.