Каракачанов добави, че не е имал намерение и да купува луксозни лимузини, макар че това, според него, щяло да е в полза на бъдещия министър

Бившият военен министър Красимир Каракачанов отрече твърденията, че е възлагал директни обществени поръчки без търг и конкурс по време на мандата си. По думите му Георги Панайотов, който сега ръководи ведомството, излъгал обществото, след като получил невярна информация.

Каракачанов добави, че не е имал намерение и да купува луксозни лимузини, макар че това, според него, щяло да е в полза на бъдещия министър. Зад изнесените вчера твърдения за злоупотреби в министерството лидерът на ВМРО видя целенасочена атака срещу третия кабинет на Бойко Борисов.

„Бившият премиер Борисов разкритикува служебното правителство, че атакувало само ГЕРБ. Както виждате, вчера служебното правителство реши да атакува и патриотите. Звучи доста стряскащо и лошо твърдението, че се възлагат директно за изпълнение обществени поръчки без търг, конкурс и процедура. Това не е вярно”, заяви Красимир Каракачанов.