Подслушвани ли са опозиционери? Говори адвокат Николай Хаджигенов

Събитията през тази седмица могат да бъдат определени като политически тайфун. Съединените щати наложиха санкции по закона „Магнитски“ върху Васил Божков, Делян Пеевски и още няколко лица. Всичко това на фона на все по задълбочаващата се конфронтация между институциите, която заплашва да се превърне в истинска криза.

Бойко Рашков обвини прокуратурата, че се опитва да спъва работата на МВР. При това в момент, в който началникът на отдела за трафик на културни ценности Ангел Папалезов беше обвинен в съучастие с престъпна група. Силовият вицепремиер отказа да се срещне с главния прокурор, докато протестиращи се опитаха да щурмуват кабинета на Иван Гешев. Вече никой не се и сеща да пита защо Бойко Рашков се отказа за внася в прокуратурата т.нар.  „канибалски сигнал“. И в този момент позаглъхналият казус с подслушването беше възкресен отново.

"Ще се радвам много, когато махнем Иван Гешев и поставим истински главен прокурор на неговото място", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Николай Хаджигенов, адвокат от "Изправи се! Мутри вън!".

Според него телефонните номера, които са проследявани и прослушвани са много повече от 82-та известни, а това, което е показал в телевизионен ефир, не е класифицирана информация

Адвокатът смята, че тази прокуратура обвинява само хората, които са противници на управлението, а Бойко Борисов е политически труп.

За него "канибалският сигнал" е ужасяващ.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.