Туристите са засипани с примамливи оферти след слабия сезон миналата година

Все повече замирисва на море, а битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, турагенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните оферти. 

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона – през юли и август. 
Колко ще ни струва морето в началото на сезона – при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в "Слънчев бряг" обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.

Колко ще ни струва шезлонгът и чадърът на морето това лято

"Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само – минус 20% през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив", заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг.

След слабия сезон миналото лято сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви атрактивни предложения.
 
"Тази година сме се насочили към семейния туризъм. В нашите хотели имаме специален пакет – при двама възрастни, две деца до 12 г. се настаняват безплатно. Специално за нашите гости с деца сме подготвили изненади – имаме детски лунапарк в един от нашите хотели – с батут, бънджита и водни лодки", посочва Бекир. 

Повече гледайте във видеото

Очакваме вашите сигнали и предложения за теми на имейла и Facebook страницата на рубриката „На твоя страна”.