"С партии на статуквото няма да правим каквито и да е коалиции", категоричен бе Юлиан Ненчев

"Никой не знае в предните избори доколко бяха реални резултатите в Плевен, след като имаше редица сигнали за манипулации и нарушения. Очакваме резултата от работата на прокуратурата", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS Юлиан Ненчев, водач на листа в Плевен, "Изправи се! Мутри вън!".

Според него не бива да се вярва много на социологическите проучвания. Ненчев е убеден, че "Изправи се! Мутри вън!" ще увеличи двойно резултата си, а от организацията са на сто процента за редовно правителство, защото се е видяло от работата на служебното колко работа има да се свърши.

"С партии на статуквото няма да правим каквито и да е коалиции", категоричен бе водачът на листата в Плевен. Той вярва, че именно такива компромиси са довели до сегашното състояние на страната.

Юлиан Ненчев вярва, че президентът Радев е показал, че може да взима отговорни решения и ще вземе правилното решение по отношение на Пламен Узунов. За него служебното правителство продължава работата на комисията "Манолова" и в този смисъл то си върши добре работата, показвайки активност към истината.

Политикът подчерта, че "Изправи се! Мутри вън!" в предизборната кампания трябва да продължи работата си, подкрепата към хората, малкия и среден бизнес, като трябва да се предвиди увеличение доходите на работещите, актуализация на пенсиите, здравна реформа.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.