По думите му все още „няма нищо” относно подслушванията

Бойко Борисов с поредна критика към служебното правителство и разкритията на вътрешния министър Бойко Рашков. По думите на лидера на ГЕРБ все още „няма нищо” относно подслушванията и разкритията, че „са яли хора”. Посочи, че срещу тях е само Рашков, а зад него се е скрил Радев. 

Той коментира и обвиненията за купуване на гласове: „Чакай - кои гласове сме купили ние. Мога да дам дума, че една стотинка не сме дали за такива неща”, добави Борисов.

Лидерът на ГЕРБ е на мнение, че за един месец служебното правителство е „нанесло поразии”. Той даде за пример спрените строежи на пътища, случващото се в Българската банка за развитие.

„Най-голямата беля е с ваксинационния план”, каза още той.

„Един месец говориха за язовирите - темата приключи, защото разпоредих на нашите структури да следят язовирите. Пратих Томислав Дончев с един вестник - снима датата, снима пълния язовир. Обаче там ни издадоха, че ги дебнем и не отидоха. Повече при язовир не отидоха”, добави Борисов. 

Той коментира и Плана за възстановяване и устойчивост на България, който щял да се забави до октомври - ноември.

Относно машинното гласуване посочи, че в момента кодовете на устройствата се държат от венецуелски експерти. По думите му, сега се печатали бюлетини за вота.