Такава прогноза направи зам.-председателят на „Има такъв народ”

Изборите вървят към хубав резултат. Такава прогноза направи от ефира на 7/8 ТВ зам.-председателят на „Има такъв народ” Тошко Йорданов.

„Истината е, че на 70 или 80% на две различни социологически агенции паралелното преброяване показва, че победител на тези избори е „Има такъв народ”. Надявам се, като дойде вотът от чужбина, нещата да станат още по-категорични. Моето лично мнение е, че е хубаво БСП да отидат четвърти, с тенденция към пети”, обясни още Йорданов. 

ПАРАЛЕЛНО ПРЕБРОЯВАНЕ ПРИ 100%: "Има такъв народ" печели вота

„Отиде си всичко това, което направи да го има онова шкафче, пълно с еврото и кюлчетата. Отиват си видимо и други зависимости. Вижда се какви конфликти се случват в ДПС, които са прикрити под уж някакво дипломатическо говорене на Карадайъ и Цонев, които казват, че Пеевски не е бил техен член. Хлебарките започват да се разбягват”, смята Филип Станев. 

„Ако следваме пътя на логиката, с огромно удоволствие, „Има такъв народ” ще бъде първа политическа сила, защото такава е логиката в България. Тази логика е на база всички тези неща, които ГЕРБ ни сториха през последните 12 години”, допълни Станислав Балабанов.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРНИЯ ДЕН ЧЕТЕТЕ ТУК