Според него липсата на разговор излъчва неприличие

„Нужен е диалог. Мисля, че ситуацията не е „Това е положението, мераклиите, елате!”. Хората искат сигурност”, заяви в ефира на „Здравей, България” политикът Румен Петков.

Според него липсата на разговор излъчва неприличие. Той е на мнение, че уважаващ себе си човек не би подходил по подобен начин.

„Всички говорят за промяна. Но човек, като говори, трябва да има мярка. С голям интерес очаквам как ще намалят цената на тока и парното, това и вчера се обещаваше. Освен с тия безсрамни лъжи, с които се спекулираше и които са чувствителни за хората, мисля, че за отминалата кампания трябва да си дадем сметка за следното. Първо от билбордове и от Facebook ни засипаха само от едната от политическите институции. Ако това не бъде оценено от институциите и ако не се види произходът на парите, какъв е смисълът, че водихме битка с онова шкафче с милиони евро”, попита Петков

Той смята, че ако се вгледаме в този парламент, няма да видим голяма разлика с отминалия.

„За съжаление тази кампания беше вяла. Ние не чухме как виждаме „зелената сделка”, енергийната сигурност, социалната среда и пакета с помощи. Липсата на този предварителен диалог днес натовари гражданите с огромни очаквания към този парламент”, добави Петков.

ВСИЧКО ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ВОТА ЧЕТЕТЕ ТУК