С отец Евгений, един от най-големите антиваксъри у нас, в откровен разговор с Даниела Тренчева

Тази събота в предаването "Ничия земя" ще потърсим връзката между духовното, което би трябвало да обединява хората и ваксините, които раделиха обществото.

На фона на растящия брой заразени с COVID 19, ограниченията за неваксинирани и кампаниите за имунизации - цели региони у нас отказват да повярват във ваксините. Чухме дори идеите за „чипиране“, твърденията за създаване на допълнителни усложнения след иглата, представянето на епидемията като „конспирация на фармацевтичните гиганти“. Този път потърсихме мнението именно от тези, които заклеймяват ваксинирането.

Защото, както е казал Волтер: „Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш." Нека не забравяме, че от хора като него и на мисли като тази е изградена европейската цивилизация… Говорим с безспорно откроилия се като един от най-големите антиваксъри у нас- отец Евгений. Неговото мнение продължава да влияе на десетки миряни. И при все това - независимо, че ваксините остават единственото към момента научно откритие, за което е доказано, че ограничава риска от заразяване и усложнения при COVID.

Повече гледайте във видеото.