Какви са пресечните точки на популярни хора от различни сфери?

В новия формат на предаването "На Фокус" показваме, че има много повече неща, които ни събират, отколкото такива, които ни разделят. Какви са пресечните точки на популярни хора от различни сфери? Единият се бори на сцената за душите на хората, а другият се бори на ринга за сърцата им. В днешното издание гостуват актьорът и режисьор Асен Блатечки и боксьорът с нито една загуба в професионалния спорт Тервел Пулев. 

И Тервел Пулев, и Асен Блатечки са израснали в "Младост". Всеки е намерил своят спасителен пояс - за единият киното, за другият спорта. 

Кубрат Пулев отлага политическите си намерения за създаването на партия

Един от най-ярките спомени на Блатечки, който е няколко пъти републикански шампион по карате, е когато бива победен с елементарна техника, която въпреки че предугажда, не може да неутрализира. А да не лъже и да не краде е заветът от баща му.

Сред постановките, в които можете да гледате Блатечки е „Хайде да убием Матилда“ с Николай Урумов, както и „Омразна любов“ с Койна Русева.

По думите на Пулев най-много боли загуба, при която мачът изглежда равностоен. Много пъти е бил изправян пред дилеми, една от тях е дали да се върне в България, докато живее в Италия. Най-големият урок за него е да бъде коректен и да не се бърка, където не му е работа.

Тервел Пулев чака следващия си мач и пише докторантура.

Целия разговор гледайте във видеото.