История за необикновената трансформация и новия живот

В „Ничия земя” ви разказваме за мъж, който вече е тя. Културистът Тихомир се е превърнал във фитнес инструкторката Мелиса. История за необикновената трансформация и за новия живот на момчето в тяло на момиче.

Как шампионът по културизъм Тихомир Рангелов стана Мелиса

Защо решаваш да преобърнеш живота си наобратно и да започнеш от смяната на пола. Мелиса говори за депресиите на хората, които се чувстват като жени, но всъщност са мъже и за дискриминацията.

„Отлагам тази трансформация от доста години, защото активно се занимавах с културизъм. Нямаше как да си позволя да направя това. Културизмът ми беше цел. Изчаках да мине този период”, обясни Мелиса.

„Ничия земя“: Той, който е тя…

Споделя, че на 20 години осъзнава какво точно е. „Това е като рестартиране на живота. Първите 35 години бяха под шапката на Тихомир, а останалите - под тази на Мелиса. Сега се чувствам себе си”, добави тя. 

За това, че трябва да изглежда като жена мисли от 25 години. Всеки път, когато се сънува е в женски образ, дори с мускули. Духа си определя като женски, въпреки обвивката.

Повече гледайте във видеото. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.