От Коалицията стартираха кампанията си във Велико Търново

Битка за законност. Тази цел си поставиха от „Демократична България” по време на кампанията си във Велико Търново. Христо Иванов се обяви за дълбока промяна, а коалицията дава гарант за демократично и амбициозно управление, насочено към бъдещето.

Пред сградата - музей на учредителното събрание, от Коалицията обявиха, че промяната е започнала, а целта пред „Демократична България” е - България да бъде най-доброто място за живеене на Балканите.

„Битката във Велико Търново ще бъде национален двубой, който ще зададе смисловия център на тази кампания. Това, което нас ни интересува, е промяната да има посока, да има цел. Българската държава, нейните институции и преди всичко нейното правосъдие - да бъдат рестартирани. Ние поставяме отново в центъра на нашето внимание борбата с мафията. Искаме да се изправим пред опитите българската мафия да се пренареди и да си възстанови загубените позиции”, каза Христо Иванов.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ 2 в 1 ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.