"Бойко Рашков използва полицията за политически поръчки", смята водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област

"Готви се манипулация на вота. Логично е да се броят разписките, за да се гарантира сигурността на резултата", това каза в предаването "Офанзива с Любо Огнянов" по NOVA NEWS водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област Дани Каназирева. 

Тя разясни, че с контролните разписки действително може да се контролира вота, те обезпечават реалния резултат. От ГЕРБ-СДС държат това преброяване да се случи.

За обвиненията на вътрешния министър Бойко Рашков към лидера на Бойко Борисов за притежание на банка Дани Каназирева смята, че са чисти политически нападки без никакви доказателства, като политически поръчки тя определи и последните акции на полицията.

Според нея омразата и реваншизмът от страна на служебното правителство към ГЕРБ подкопава демокрацията и сигурността на България.

Дани Каназирева е убедена, че заради всички скандали и опити за очерняне на коалицията ГЕРБ-СДС те ще имат дори по-висок резултат.

"Да смениш главния прокурор с друг не е съдебна реформа. Да се избира главен прокурор от парламента означава да се върнем към Конституцията на Тодор Живков", категорична бе юристът относно предлаганите от "Демократична България" съдебни реформи.

Вижте повече във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.