Зданието се превърна в хит в социалните мрежи

Столичен блок се превърна в истински хит в социалните мрежи. Кадърът на десетки плюшени мечки, покрили 7-етажната сграда, стана обект на множество коментари. Мечетата нямат страх от високото. Не изпитват студ. Издържат на дъжд. И са готови за първия сняг. Тук са отскоро. Десетки мечета, заели различни пози. Едни се прегръщат и гледат към трафика на бул. “Черни връх”, а други махат на минувачите.

„Нашата идея е на фона на целия негативизъм, който ни заобикаля ежедневно, да се опитаме да внесем малко добри мисли в главите на хората. Защото всички ние сме едни пораснали деца и като такива носим в себе си любопитството, енергията, положителното отношение към света, като цяло”,твърди Ася Славова.

Мечка "нахлу" на сватба в Мексико (ВИДЕО)

Тук са от два дни, а вече са хит абсолютен хит. Накараха едни да ги обикнат, а други не разбират защо са тук.

„Искаме да кажем на обществото, че е в ръцете на всеки един от нас това да ни се случват хубави неща и, че инициативата трябва да я вземе всеки един от нас поотделно, а не да чакаме добри новини, а просто да ги създаваме. Зад всяко хубаво нещо седи една добра идея”, посочва Ася.

Енот "превзе" брониран военен автомобил в Колорадо (ВИДЕО)

Мечките остават поне до Коледа, когато се очаква да дойдат и новодомците в тази сграда, които ще могат да им се радват и отблизо. За това и мечетата имат коледна украса. Ася и нейните колеги се надяват някой да открадне идеята им и мечета да се покатерят на още много места.

„И ми се ще, ако можем, през очите на дете да си спомним какъв е светът и това, че светът е добър и пълен с хубави и положителни неща” призовава Ася.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.