Състоянието му е критично

Български техник е пострадал тежко при инцидент на снимачната площадка на филма „Непобедимите 4” в Солун, съобщава гръцката телевизия Мега, цитирана от БТА.

Култови вещи от филми на Силвестър Сталоун отиват на търг (ВИДЕО+СНИМКИ)

Инцидентът при заснемането на суперпродукцията, в която участват Джейсън Стейтъм, Мегън Фокс и Фифти Сент, е станал преди няколко седмици. Според информацията българинът е паднал от кораб. Състоянието му е критично.

Джейсън Стейтъм ще става баща за втори път (СНИМКА)

От "Ню Бояна" казаха за NOVA, че от продукцията твърдят, че информацията за случилото се е представена в медиите некоректно и всички правила за безопасност на снимачната площадка са били спазени. От компанията обаче отказват да коментират кой е пострадалият и какви са травмите му.

На снимачната площадка са станали още два инцидента с пострадали хора. При единия оператор бил блъснат от автомобил, управляван от каскадьор. При третия случай друг каскадьор пострадал, докато скачал от един в друг автомобил.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БТА