Водачът на листата в Благоевград от "Продължаваме Промяната“ смята, че това може да се случи, ако всички гласуват

"Срещаме много подкрепа. Имаме шанс да сме първа политическа сила, ако всички гласуват. Гласът за промяна на младите хора бе заглушен и стъпкан миналата година. Сега можем да го върнем", това каза в "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS Андрей Гюров, ПП „Продължаваме Промяната“, водач на листата в Благоевград.

Той заяви още, че от "Продължаваме промяната" искат да се промени политиката, която е изтрадена на това да се прави нещо и срещу него да се получват чувалчета с кеш.

"Това са неща, коите не бива да се случват в една развита държава", категоричен е кандидатът за депутат.

Според него е възможно коалиране след изборите с "Демократична България", тъй като имат общи каузи и те са естествен партньор.

"Искаме да има 121 почтени депутати, търсим подкрепа в целия политически спектър, включително и от БСП, защото има отделни хора във всяка партия, които мислят за бъдещето на България", каза още Андрей Гюров.

"В първите 100 дни на следващото правителство трябва да се седне на масата за преговори с най-добрите кадри и да се поставят най-способните за най-правилните постове, след това приемане на бюджет за 2022, защото няма време да се актуализира сегашния. Ангажиментът към пенсионерите трябва да остане - никой човек не трябва да е под линията на бедност", разкри той какво трябва първо да се направи след изборите.

Относно изборите Гюров смята, че е хубаво, че приказките от джипката са свършили, но лошото е, че новите изяви на Бойко Борисов целят отклоняване на вниманието от огромните кражби на предишното управление, а също и да се компрометира машинния вот.

За здравната криза Андррей Гюров каза, че основният проблем е, че имаме лоша база в здравеопазването, а младите лекари не са стимулирани да останат и да работят в България.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.