45 са жертвите на трагедията, станала тази нощ на магистрала "Струма"

Служители на македонската полиция пристигнаха пред офиса на "Беса транс" в Скопие, компанията собственик на автобуса, който катастрофира тази нощ на магистрала "Струма" в България, предаде БГНЕС.

СНИМКИ ОТ МЯСТОТО НА КАТАСТРОФАТА ВИЖТЕ ТУК

При инцидента загинаха 45 души, а други седем са ранени. Офисът на "Беса транс" е затворен. Полицаите очакват пристигането на техен представител. На място има и следовател.

По информация на агенцията, собственик на автобусната компания е етнически албанец. Като последен собственик се сочи Аздрен Зубери. По неофициална информация "Беса транс" е имала представителства и в Кюстендил. 

Пред канцеларията на автобусната фирма се събират роднини на пътувалите в злощастния автобус от Истанбул към Скопие. Това съобщи македонският журналист Тамара Грънчаровска. Вратите на „Беса транс” обаче остават затворени.

„Нямаме никаква информация. На място няма никой от автобусната фирма, никой не вдига и телефоните в централата им”, обясни тя.

 

ВСИЧКО ЗА ЖЕСТОКАТА КАТАСТРОФА НА АМ "СТРУМА" ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.