"Нямам аспирации към министерски постове", заяви още социалистът

"Готов съм за лидер на БСП, нямам проблем с Корнелия Нинова" това каза в "Денят на живо с Наделина Анева" по NOVA NEWS Крум Зарков от БСП.

"Знам, че партията може да се развива напред, но ако продължи по същия начин да действа, ще пада все по-надолу, което е зле за лявото като цяло", добави още социалистът.

Според него трябва да се смени тонът на говорене между съпартийците, а за младите в БСП не бива да съществува въпросът: "Ти чий си?".

"Лявото, солидарното, социалното, борбата срещу несправедливостта младите го имат в себе си, то трябва да бъде насърчавано", категоричен е Зарков.

Той е убеден, че социалистите не заслужават такъв нисък резултат

"Никоя партия не може да гледа на своите симпатизанти като на собственост, те не са виновни за спада на резултатите ни", убеден е Крум Зарков.

Той заяви още, че няма аспирации кщъм министерски постове и с него не е разговаряно по този въпрос, но е готов да помага по въпросите на реформите в правосъдната система.

"В борбата с корупцията трябва да се спре с делението на наши и ваши, за да има ефект. От БСП сме противници на сливане на различни институции, които работят по различни проблеми. Трябва да се съсредоточим върху корупцията по високите етажи на властта", каза още кандидатът за лидерския пост в БСП.

Целия разговор гледайте във видеото.

Всички новини от NOVA NEWS гледайте в канала на телевизията във Vbox7.