Полицията продължава да издирва извършителя

Въоръжен грабеж е извършен в офис на фирма за разплащания в хипермаркет на бул. „Ботевградско шосе“ в София вчера към 19:15 ч. Задигнатата сума е малко над 5000 лв. Няма пострадали, но са нанесени материални щети. Полицията продължава да издирва извършителя.

Задържаха служител на ГДБОП за грабеж и побой

Свидетели разказаха за NOVA, че минути преди да затвори офисът, в него е влязъл въоръжен мъж, след като е причакал служителката, която е била до тоалетна. Обирджията използвал момента и взел оборота. Тръгнал да излиза, но на входа го пресрещнал друг мъж. Опитал да го задържи, но без успех. След случилото се служителката в офиса била в шок.

 

 

Въпреки зрелищно задигнатата сума хората, които работят наблизо, казват, че разбрали за грабежа часове по-късно. От централния офис на фирмата заявиха, че нямат контакт с клона на "Ботевградско шосе". 

След въоръжения грабеж вчера през целия ден днес офисът за разплащания остана затворен. Това заблуди част от клиентите, дошли да платят битовите си сметки. Според служители от други фирми, разположени на същия паркинг, нивото на защита в района не е добро. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.