Милен Илиев дни наред е между живота и смъртта

Преди три месеца стилистът Милен Илиев започва най-тежката битка в живота си - тази за глътка въздух. 16 дни се намира между живота и смъртта. 

"Четири часа и половина се борех за глътка въздух. Това, което ме крепеше, беше мисълта, че трябва да се върна при семейството си", споделя той. Илиев живее с убеждението, че рано или късно ще се срещне с вируса. 

58 починали с COVID-19 за денонощие 

"Имах убеждението, че понеже съм млад, боледувал съм и преди от тежки заболявания, ще съм способен да премина и през това. В периода, в който лежах в болница, 14 от дните бях прикован на легло. Нощите бяха най-тежки", разказва още стилистът. 

Милен преосмисля възгледите си за пандемията и за живота като цяло. Престоят в болница разкрива пред него истинското лице на COVID-19. "Нека бъдем хора и да се научим да живеем отново. Трудно е и ще ни бъде още по-трудно, но ситуацията няма да отмине", казва още Милен Илиев. 

Репортер: Николай Беремлийски

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.