„За мен има много интересни истории и почти всичко е вярно”, каза още той

Любо Ганев е бизнесмен, шоумен и председател на волейболната ни федерация. Той е в борда на Европейската волейболна конфедерация, а миналото му е свързано с това да е един от незабравимите исторически играчи на волейбола. Ганев е многократен шампион на България и любимец на Италия.

Любо Ганев е новият президент на Федерацията по волейбол

„За мен има много интересни истории и почти всичко е вярно. Истината е, че когато играех в мач, който даваха по телевизията, винаги играех по-добре. Винаги съм играел волейбол, за да се забавлявам. Радвал съм се като дете на всяка точка”, каза той в студиото на „На фокус с Лора Крумова".

„След края на спортната ми кариера направих магазин за хора с размер XXL. Направих го и заради мен, но и защото знам, че големите хора са онеправдани. Те не ходят по магазини, защото никъде нищо не им става, но ако влезят в такъв магазин всичко, което им стане пък го взимат, защото не се знае кога ще отидат пак”, разказа още той.

Денят на... Любо Ганев

„Винаги съм казвал, че спортът не трябва да разчита само на подкрепа от държавата. Ако чакаме само на тях, парите никога няма да ни стигнат. Ние трябва да направим от нашия спорт атрактивен продукт, който да е и интересен, за да го гледат и повече хора”, коментира Ганев.

Какво още сподели той гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.