"Ще се включа в бенефиса на ансамбъла на 16-и декември"

Олимпийската ни шампионка по художествена гимнастика Лаура Траатс говори специално за предаването „На фокус” по NOVA. Тя разкри подробности около операцията, която претърпя в Швейцария, както и за това как се възстановява след нея.

Ансамбълът ни се сбогува с феновете с грандиозен спектакъл

„Чувствам се много добре. Всичко мина успешно. В момента почти нямам болки и се възстановявам бързо”. Така златното ни момиче успокои всички любители на художествената гимнастика у нас. Оказало се, че освен херния на врата, Траатс имала и шипове. Травмата беше толкова сериозна, че заради нея ансамбълът ни не се състезава на Световното първенство в Япония.

Оперираха гимнастичката Лаура Траатс

Снимка: БГНЕС

„Голямата новина е, че на 16-и декември ще се включа в бенефиса на ансамбъла в зала „Арена Армеец”, похвали се гимнастичката. На въпроса дали има план за бъдещето си след професионалната си спортна кариера, Лаура отговори, че със сигурност ще остане свързана със спорта.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.