Иновативният форум среща политическата власт с гражданския сектор

Стартира „Powers Summit”- иновативния форум, събиращ властта, бизнес лидерите, науката и гражданския сектор на едно място. 

„Планираме го вече една година. Това е изцяло нов формат, в който политиците няма да говорят, а ще слушат какво има да им каже цялата индустрия, която работи седмици наред, за да формулира най-важните приоритети в редица сфери като образование, предприемачество и много други”, обясни организаторът Пламен Русев.

Остават броени дни до „Българския Давос”

Целта на събитието е да върне България отново на световната дигитална карта. Форумът е уникален не само за България, но и за целия свят, споделят организаторите. 

„Много е важно политиците да кажат в края на деня какво са чули. Очакваме на една незявисима платформа да дойдат представители на всички парламентарно представени партии и да слушат. После да кажат какви ангажименти ще поемат към бизнеса и гражданите”, каза Анела Русева.

На форума изявление ще направи и премиерът Кирил Петков.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.