Неговото представление "Грамофонът" гастролира над 140 пъти у нас и зад граница

Виктор Калев играе, пее и разказва истории от детството си, които изправят на крака пълни зали. Умее да улавя характерното в хората. Култови са образите му на известни личности. Неговото представление "Грамофонът" гастролира над 140 пъти у нас и зад граница. Беше отличен за Талант на годината.

"Всички от семейството ми имаха чувство за хумор. Баба ми беше свободна в мислите си, имаше самочувствие и намираше кусури на другите. Шегуваше се със себе си и с другите. С всеки намираше какво да си говори", спомня си той.

Нели Петкова и Виктор Калев заснеха коледен видеоклип

По думите му в "Грамофонът" са разказни истории, които са му въздействали. "Беше много по-дълго в първоначалния си вид - около три часа. Съкратих го след първите 2-3 представления до 2 часа и половина", разкрива Калев. Спомня си, че на първото му представление в Бургас специално заради него идват 2000 души. "Малко се притесних. Рукнаха сълзи. Хората станаха на крака и го приеха много добре", посочи той. Относно новите си образи споделя, че има идеи и е възможно да се превъплъти в някои от новите лица на политическата сцена.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.