По думите му "Възраждане" превръща мирния протест за сертификатите в революция

"Предстои да се дискутира доколко е разумно НС да поема разходите по тестването на неваксинирани. Моето лично мнение е, че всеки депутат трябва да си ги плаща сам". Това заяви за "Твоят ден" Мирослав Иванов, зам.-председател на НС, депутат от "Продължаваме Промяната". 

По думите му не ги притеснява заканата на "Възраждане" недоволни граждани да влязат в НС. "Имаме опасения, че един мирен протест се опитва да се превърне в революция и нарушаване на обществения ред. Ще подкрепим предложението на "Демократична България" за въвеждане на зелен сертификат в НС. То най-вероятно ще мине първо през Правната и Здравната комисии и другата седмица ще бъде обсъдено в пленарна зала", посочи той. 

Тошко Йорданов: COVID се разпространява независимо от маските, ваксините и сертификатите

Иванов разкри, че всички в "Продължаваме Промяната" са ваксинирани и имат сертификати. А по темата за КЕВР той подчерта, че предстои в дневния ред на НС да влезе смяната на ръководството.

Целия разговор гледайте във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.