Д-р Константинов качи „кратък филм” от набезите във Facebook

През последната година УСБАЛО четири пъти се е оказала обект на обири. Това съобщи във Facebook директорът на лечебното заведение д-р Стефан Константинов.  

„Щетите не са големи, но неприятни  – разбити брави, повредена дограма и каси на врати, откраднати таблет, дребни суми и лични вещи на персонала. Особено лошо е, че се случва в болница. Този юнак и компанията му едва ли си дават сметка как с действията си могат да застрашат лечението на десетки наши пациенти, а дори да го правят – вероятно не е тема, която ги вълнува”, пише той в социалната мрежа.

Д-р Константинов обяснява, че охраняващата фирма не е показала „особена ефективност”, а от полицията след прилежните регистрации „няма обратна връзка за развитие”.

„Затова ви представям кратък филм от изпълненията на господин крадец. Може пък някой да го познае. Ще му направи добро, ако го издаде. Че вниманието, което ни отделя, може да му изиграе лоша шега -  в онкологична болница ровенето в лаборатории и центрове за лъчелечение далеч не е безопасно за собственото му здраве начинание”, завършва директорът на УСБАЛО.

Очаквайте участието на директора на Онкологията д-р Стефан Констатинов в "Здравей, България" утре сутрин.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.