Това обяви спортният министър Радостин Василев

Спортният министър Радостин Василев  обяви че в понеделник ще освободи целия борд на Спортния тотализатор, като предстоят промени и в останалите държавни дружества. Изявлението му дойде по време на извънреден брифинг в Министерството на младежта и спорта. 

"Отношението ми е ясно - аз съм човекът, който затваря кранчетата, които са текли дълги години към сервилните лакеи на мафията. Достатъчно смел и целеустремен съм, за да го направя. Първите писъци в системата на спорта ще дойдат от тези, които са най-облагодетелствани от системата на мафията, която дълги години е завладяла българския спорт. Започвам жестока проверка в структурите на Министерството, свързаните дружества, тотализатора, тази проверка съм я координирал с министър Рашков, с министър Асен Василев, с премиера Кирил Петков, Агенция Държавна финансова инспекция, Сметна палата", подчерта Василев. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.